skip to Main Content

‘t Stroomdal, vernoemd naar het gebied waarin onze praktijk ligt, bestaat al sinds 1971. Wij hebben als praktijk al heel veel baby’s geboren zien worden. En daarmee zagen we heel veel vrouwen en partners (weer) moeder en vader worden. En dat vinden we het allermooiste wat er is.

Onze visie op zwangerschap en geboorte
Dat een zwangerschap bijzonder is hoeven we niet eens te noemen. En dat dit een memorabele periode in jullie levens gaat worden is ook vrijwel zeker. Wij zijn ervoor om jullie in deze periode zo goed mogelijk te begeleiden, op een manier die bij jullie past. Iedere vrouw is anders en heeft andere behoeften tijdens deze periode. En daar passen wij onze zorg dan ook op aan.
Wij vinden het belangrijk om jullie goed te leren kennen, want op die manier kunnen we jullie de beste zorg geven. Maar andersom is het natuurlijk ook belangrijk dat jullie ons leren kennen, zodat jullie je thuis en vertrouwd voelen bij ons. We zorgen er daarom voor dat hier genoeg tijd en aandacht voor is tijdens de zwangerschap.

Maar ook voor de geboorte van jullie baby geldt, dat wij onze zorg op jullie aanpassen. Samen met jullie zullen we al tijdens het spreekuur bekijken hoe jullie de bevalling voor je zien. Er is van alles mogelijk; thuis of in het ziekenhuis, op bed, de baarkruk of in bad. Maar ook als het anders loopt dan je van te voren had verwacht, proberen we je zo goed mogelijk te begeleiden.

Onze zorg is laagdrempelig, persoonlijk en professioneel.

Geen vraag is te gek, we geven advies waar nodig en doen ons uiterste best om voor een goede start van jullie baby te zorgen.

Waar werken we?
Wij begeleiden zwangeren in de gemeenten Haren, Tynaarlo en directe omgeving (zoals Ter Borch e.a.). Woon je buiten deze regio? Neem dan even contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Hoe werken we?
‘t Stroomdal bestaat uit drie verloskundigen en een assistente. Soms maken we gebruik van waarneemsters en hebben we een stagiaire aan onze zijde.

Vragen?
Neem dan gerust contact met ons op. Gelijk aanmelden? Dat kan natuurlijk ook.

Save

Back To Top Call Now ButtonBel dienstlijn (06-52006282)