skip to Main Content
Dienstdoende verloskundige: 06 52 00 62 82

Onze praktijk bestaat uit drie verloskundigen, een assistente en soms een stagiaire. In vakantieperioden zetten we soms waarneemsters in. We nodigen je graag uit ons een beetje beter te leren kennen:

Linda

Christel

Manouk

Evi (assistente)

Vaste waarneemster – Ella Ekkers

Ik ben Ella Ekkers, verloskundige uit Groningen. Sinds de zomer van 2011 werk ik regelmatig bij Verloskundigenpraktijk ’t Stroomdal. Ook dit jaar zal ik er elke week een paar dagen zijn. Dat betekent dat jullie naast Christel, Linda en Manouk, mij ook tegen kunnen komen tijdens het spreekuur, bij je bevalling of op kraamvisite.
Niet alleen mijn interesse, maar ook mijn hart ligt bij het begeleiden van vrouwen en hun partners tijdens hun zwangerschap, bevalling en kraambed. Een kindje krijgen is een wonder. Ik hoop dat ik iets mag bijdragen aan deze bijzondere gebeurtenis in jullie leven.

Stagiaire
Wij vinden het belangrijk om ons bijzondere vak en onze passie over te brengen op de nieuwe generatie. Daarom hebben wij regelmatig stagiaires. Deze stagiaires selecteren wij zorgvuldig en begeleiden we intensief gedurende hun tijd bij ons.

Back To Top