skip to Main Content

Onze praktijk bestaat uit drie verloskundigen, een assistente en soms een stagiaire. In vakantieperioden zetten we soms waarneemsters in. We nodigen je graag uit ons een beetje beter te leren kennen:

Linda

Christel

Manouk

Monique (assistente)

Ella

Vaste waarneemster – Ella Ekkers

Ik ben Ella Ekkers, verloskundige uit Groningen. Sinds de zomer van 2011 werk ik regelmatig bij Verloskundigenpraktijk ’t Stroomdal. Ook dit jaar zal ik er elke week een paar dagen zijn. Dat betekent dat jullie naast Christel, Linda en Manouk, mij ook tegen kunnen komen tijdens het spreekuur, bij je bevalling of op kraamvisite.
Niet alleen mijn interesse, maar ook mijn hart ligt bij het begeleiden van vrouwen en hun partners tijdens hun zwangerschap, bevalling en kraambed. Een kindje krijgen is een wonder. Ik hoop dat ik iets mag bijdragen aan deze bijzondere gebeurtenis in jullie leven.

Lineke

Waarneemster – Lineke de Vries

Mijn naam is Lineke de Vries en ik woon samen met mijn vriend in Schipborg. Vanaf 2018 ben ik regelmatig werkzaam als waarneemster bij ’t Stroomdal en mag ik dit leuke team versterken.
Voorafgaand aan mijn studie verloskunde heb ik de opleiding doktersassistente gedaan. Tijdens deze opleiding merkte ik echter dat mijn interesse veel meer bij de verloskunde lag. Het persoonlijke contact en daarbij de medische handelingen vind ik erg leuk. Ik ben dan ook blij dat ik deze keuze gemaakt heb! In mijn vrije tijd hou ik erg van reizen en speel ik graag op de piano. Ik vind het erg speciaal om deel uit te mogen maken van deze bijzondere tijd in jullie leven. Hopelijk kan ik bijdragen aan een persoonlijke, fijne begeleiding gedurende de zwangerschap, bevalling en kraamperiode.
Een heel fijne zwangerschap toegewenst en tot ziens in de praktijk!

Stagiaire
Wij vinden het belangrijk om ons bijzondere vak en onze passie over te brengen op de nieuwe generatie. Daarom hebben wij regelmatig stagiaires. Deze stagiaires selecteren wij zorgvuldig en begeleiden we intensief gedurende hun tijd bij ons.

Back To Top Call Now ButtonBel dienstlijn (06-52006282)