0652006282

Over ons

Laagdrempelig, persoonlijk en professioneel, dat is waar we voor staan.

Wij vinden het belangrijk om jullie goed te leren kennen, om op die manier jullie de beste zorg te kunnen geven. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat jullie ons leren kennen, zodat jullie je thuis en vertrouwd voelen bij ons. We zorgen er daarom voor dat hier genoeg tijd en aandacht voor is tijdens de zwangerschap.

Ook voor de geboorte van jullie baby geldt, dat wij onze zorg op jullie aanpassen. Samen met jullie zullen we al tijdens het spreekuur bekijken hoe jullie de bevalling voor je zien. Er is van alles mogelijk; thuis of in het ziekenhuis, op bed, de baarkruk of in bad. Maar ook als het anders loopt dan jullie van te voren hadden verwacht, proberen we dit zo goed mogelijk te begeleiden.

Onze zorg is laagdrempelig, persoonlijk en professioneel.

Geen vraag is te gek, we geven advies waar nodig en doen ons uiterste best om voor een goede start van jullie baby te zorgen.

Onze praktijk bestaat uit 2 vaste verloskundigen; Christel en Manouk. Wij worden bijgestaan door onze assistente Monique. Daarnaast werken Ella en Willemijn als vaste waarneemsters bij ons en ondersteunt Lineke ons met name tijdens vakantie en ziekte . Wij begeleiden met enige regelmaat studenten van de Verloskunde Academie. Middels een briefje in onze wachtkamer zal dit worden aangekondigd en stelt de student zich voor.

Christel

Christel

Verloskundige/praktijkhouder

Manouk

Manouk

Verloskundige/praktijkhouder

Monique

Monique

Assistente

Ella

Ella

Verloskundige

Willemijn

Willemijn

Verloskundige

Lineke

Lineke

Waarnemend verloskundige

Het werkgebied van ’t Stroomdal

Wij begeleiden zwangeren uit de gemeente Tynaarlo, voormalig gemeente Haren en de directe omgeving (zoals Ter Borch en Annen) Woon je buiten deze regio? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Locatie en bereikbaarheid

Wij hebben op wisselende dagen spreekuur en eenmaal per week doen we avondspreekuur. Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid bij de praktijk. Ook hebben wij op donderdagochtend spreekuur in gebouw “Het Gezondheidsplein” in Haren, tegenover het station. En op dinsdagmiddag in ‘De Kazerne’ in Zuidlaren.