skip to Main Content

Mijn naam is Linda Moorlag en ik woon samen met mijn vriend en zoon in Haren.

Voordat ik aan de opleiding tot verloskundige begon heb ik eerst verpleegkunde gedaan. Dit was een mooie opstap naar de verloskunde. Ik had het geluk dat ik de opleiding in mijn geboortestad Groningen kon volgen, lekker dichtbij huis. In 2008 kreeg ik mijn diploma en was ik verloskundige. Trots en helemaal klaar om aan het werk te gaan.

Tijdens de opleiding mag je al bij veel bevallingen aanwezig zijn en na mijn opleiding heb ik 1,5 jaar in een ziekenhuis gewerkt als klinisch verloskundige. Hierdoor kon ik in korte tijd veel baby’s geboren zien worden en kwam ik steeds meer tot het inzicht dat geen bevalling hetzelfde is. In ons vak weet je nooit wat de dag je gaat brengen en dat maakt het voor mij leuk en afwisselend.

Met veel plezier ben ik sinds 2009 werkzaam bij verloskundigenpraktijk ’t Stroomdal. Het leuke aan onze praktijk is toch wel dat we tijd hebben voor de mensen. We maken al vroeg in de zwangerschap kennis tijdens de eerste echo en de begeleiding gaat door tot in de kraamweek. Wij doen ons best om de zorg zo laagdrempelig mogelijk te houden en dat jullie er met een goed gevoel op terug kijken.

 

Back To Top Call Now ButtonBel dienstlijn (06-52006282)