skip to Main Content

Van jongs af aan wist ik dat ik graag verloskundige wilde worden. Dus na mijn middelbare school vertrok ik naar Antwerpen waar ik de opleiding tot verloskundige heb gevolgd. Nadat ik de opleiding had afgerond heb ik waargenomen bij verloskundigenpraktijk ’t Stroomdal en andere praktijken in en om Groningen. Vanaf december 2001 kreeg ik de mogelijkheid om maat te worden bij ’t Stroomdal.

Ik heb deze praktijk zien groeien tot de maatschap die hij nu is; een fijne, kleinschalige praktijk waar we de medische controles combineren met persoonlijke zorg voor de zwangere en haar partner.

Het begeleiden van een zwangere en haar partner in het proces van een kindje krijgen blijft, ook na al die jaren, erg bijzonder en uitdagend!

In 2013 mocht ik zelf ervaren hoe het is om zwanger te zijn en te bevallen. Op 4 december van dat jaar is mijn zoon Niek geboren; inmiddels een mooie en ondernemende peuter!

Naast mijn werk als verloskundige ben ik voorzitter van Echoscopisch Centrum Vita in Groningen. In mijn vrije tijd reis ik graag en ben ik regelmatig op de tennisbaan te vinden.

Ik hoop dat ik jullie de begeleiding kan bieden die jullie fijn vinden in deze bijzondere periode in jullie leven.

Back To Top Call Now ButtonBel dienstlijn (06-52006282)