Dienstdoende verloskundige: 0652006282
Coronamaatregelen update 11 april 2022

We willen graag zoveel mogelijk terug naar de situatie van voor corona. Dit betekent dat we niet standaard meer een mondkapje dragen, tenzij jullie aangeven dit prettig te vinden. We verwachten ook niet meer dat jullie een mondkapje dragen. Andere gezinsleden zijn welkom bij de controles. Heb je corona gerelateerde klachten, neem dan een zelftest af voordat je naar de praktijk komt.

Bevalling
In het ziekenhuis is het dragen van een mondkapje nog wel verplicht. Zodra je op de verloskamer bent mag je die aflaten. Mochten jij en/of je partner corona hebben ten tijde van de bevalling dan zal het aanwezige personeel beschermende kleding dragen tijdens de gehele bevalling. Dit is zowel thuis als in het ziekenhuis het geval.

Kraamperiode
De controles die we doen tijdens de eerste week na de bevalling zijn voor het overgrote deel fysiek. Af en toe zullen we met jullie afstemmen of er een telefonische controle plaats kan vinden. Voor informatie over vaccineren tijdens de zwangerschap verwijzen we jullie door naar de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/covid-19-vaccinatie/vragen-achtergronden/vaccineren-tijdens-zwangerschap 

Lieve groet,
Dames van t Stroomdal