skip to Main Content

Online voorlichting Borstvoeding dinsdag 11 mei 2021

Datum/Tijd
11-05-2021
19:30 - 21:30

Ongeveer eenmaal in de maand organiseren wij een borstvoedingsavond op de praktijk. Je krijgt op deze avond veel informatie over borstvoeding van een lactatiekundige van het Groene Kruis. Ook wordt er een video getoond en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. I.v.m. corona is deze nu online. Het is een interactieve voorlichting via Teams. Je krijgt voor de voorlichting nog een linkje doorgestuurd en hiermee kun je deelnemen aan de voorlichting. Het is niet noodzakelijk om Teams te installeren. Je partner kan gerust aanschuiven, hij/zij speelt een belangrijke rol in de ondersteuning tijdens de borstvoedingsperiode.

Als je je opgeeft, geef je toestemming dat we jouw mailadres doorgeven aan de cursusleidster, zodat ze je toe kan voegen aan de voorlichting.

De avond begint om 19.30 uur en eindigt ongeveer om 21.30 uur. Deelname aan de avond is gratis. Je partner en jij gelden voor 1 aanmelding, zodoende kunnen er 10 ‘schermen’ meedoen aan deze voorlichting.

Mocht je geen bevestiging van je reservering krijgen of een uitnodiging, neem dan even telefonisch contact met ons op. Is dit buiten openingstijden, bel dan gerust even het mobiele nummer.

Reserveringen


Back To Top Call Now ButtonBel dienstlijn (06-52006282)